Om os

Ø-Shirt handler i alt sin simpelthØd om, at vi gerne vil give besøgende muligheden for at tage en fed sØuvenir med hjem. Men det handler ligeså meget om, at man som en øbo stolt vil vise hvor man kommer fra. Opskriften er ret simpel. Vi kan godt lide bogstavet Ø og så vil vi gerne lave fede økologiske T-shirt, hoodies, Beanies, muleposer osv. som faktisk også er ret pæn. Vi kalder det Ø-Shirt.

Da vi selv er Øboere og elsker Ø-livet og alle dets herligheder, er det en naturlighed at vi hos Ø-Shirt har valgt at 5% af overskuddet skal gå til en lokal forening der gør noget godt for øens befolkning. Vi starter med at lave en helt unik T-shirt til øen Thurø, som du kan købe her eller i udvalgte butikker på øen.

Ohøj fra Jonas Kirkeby og Thomas Konradsen

Trykt lokalt

Vi trykker lokalt fordi det giver mening

Bæredygtig

Vi går op i kvalitet og at skabe et produkt, så CO2 neutralt som muligt

Dansk design

Vi designer selv de forskellige layouts. Vi får det trykt i DK

Samarbejder

Vi vil det lokale, skabe samarbejder lokalt og give tilbage til det lokale

MØD Ø-SHIRT BESÆTNINGEN

Thomas Røddik Konradsen

Thomas står for den daglige drift og udvikling i Ø-Shirt. At skabe fedt merch som giver os mulighed for fede samarbejder, det er lige mig. Faktisk giver det Thomas rigtig meget energi. Netværk og samarbejde, Jow tak.

Jonas Kirkeby Probst

Den kreative sjæl i butikken. Uddannet bådbygger med sans for detaljen, det maritime og kan til hver en tid gå planken ud. Med en sikker mine og ro i sindet. Jonas trives ved at skitsere og skabe fede layouts som har afsæt i de danske øer. Og så er han lidt af en spillemand..