Unikke layouts og samarbejde

Vi elsker at samarbejde med lokale foreninger og erhvervsdrivende. Nedenfor kan du se et udsnit af de produkter vi har udarbejdet i tæt samarbejde med alt fra den lokale sejlklub til Skoleskibet Danmark. 
Vi vil også gerne B2B og vil rigtig gerne samarbejde. Det betyder meget for os. Hvis du driver en forretning som godt kunne tænke sig at få fede kvalitetsprodukter på hylden, til turisten såvel som det stolte lokale borger, skal du endelig tage kontakt til os. Tryk her for at tage: Kontakt 

Så kan vi aftale hvilken produkter og fordelsagtige priser.


Thurø Sejlklub

I samarbejde med Thurø Sejlklub har vi udarbejdet et unikt og lækkert design. Man kan bestille T-Shirt såvel som Hoodie her på shoppen. 

Avernax

Et tæt samarbejde med Avernax har taget form. Ø-Shirt var afsted i 2022 og skal igen 2023. Vi producerer alt Avernax merch og laver forskellige workshops på selve festivalen. Du kan købe dit Avernax merch hele året her på shoppen.

Skoleskibet Danmark

Skoleskibet Danmark og Ø-Shirt har sammen med besætningen udarbejdet en lækker øko T-shirt til togt 114. Vi samarbejder omkring at levere fede specieldesignet Shirts eller Hoodies til de fremtidige togter.

Spar Købmanden på Thurø

Hos Spar på Thurø, kan du købe et bredt udvalg af Thurø gear. Vi er ovenud glade for samarbejdet og håber at mange af øens beboere og gæster køber Ø-Shirt hos den lokale købmand

Det Gamle Værft

På Ærø i Ærøskøbing ligger den hyggeligste butik. I samarbejde med Det Gamle Værft har vi udarbejdet flere nye designs samt en klassiker med Ærø logo. 

HYPE(R)

Modebutik nr. 1 i Svendborg er heldigvis også med på at Ø-Shirt leverer mode fra øverste skuffe. Hos Michael kan du blandt andet finde de to klassikere “Naboen” og “Beslutningen” samt vores bestseller Fisherman Beanien. 

Keramik og Kaffe

Den dejligste lille solplet, midt i Svendborg. Her kan du altid (når der er åbent) få en sublim god kop kaffe, en røverhistorie og ikke mindst keramik og Ø-Shirt gear. Kik forbi butikken, til en sludder og måske også en sladder. Hvis du så ovenikøbet smider lidt mønter efter et af de fede produkter, så får du evigt solskin på din vej.